KURSUSKALENDER:
Læs mere om arrangementer hos Mortens Chokolade og book plads ved at klikke på linket ved det enkelte arrangement.
SOMMER EDITION:
Afternoon Chocolate hos Mortens Chokolade - 3 billetter tilbageFredag den 20. juni 2025 - kl 15.00-17.30
Book plads her ...
Afternoon Chocolate hos Mortens ChokoladeFredag den 12. september 2025 - kl 15.00-17.00
Book plads her ...
Afternoon Chocolate hos Mortens ChokoladeFredag den 26. september 2025 - kl 15.00-17.00
Book plads her ...
En aften med varm chokolade Fredag den 10. oktober 2025 - kl 18.00-20.00
Book plads her ...
BØRNEVENLIG
Afternoon Chocolate hos Mortens ChokoladeFredag den 17. oktober 2025 - kl 15.00-17.00
Book plads her ...
Afternoon Chocolate hos Mortens ChokoladeFredag den 24. oktober 2025 - kl 15.00-17.00
Book plads her ...
- - -
OPDATERET : JUNI 2025
Der er desværre ingen chokoladekurser / flødebollekurser tilgængelige lige nu.
- - -
Vi sender altid information om nye datoer ud via vores sociale medier.
Vedr. kurser: Der er kun 8 kursister pr. kursus - og der er god plads til arbejdet. Der er håndspirt og plastikhandsker til rådighed - og hygiejnen i køkkenet gennemgås ved kursusstart. Mortens chokoladekurser gennemføres med mindst fire deltagere.
Vel mødt til en hyggelig aften i chokoladekøkkenet.
PRISER - priser fra januar 2025:
Afternoon chocolate
Pris: 190 kr
Chokoladeis masterclass
Pris 210 kr
Chokoladetemperering
Pris 790 kr. - inkl. chokolade
Varighed: Ca. 3 timer
Flødebollekursus
Pris: 535 kr. - inkl. 10 flødeboller
Varighed: Ca. 2,5 timer
Chokoladefyld
Pris 790 kr. - inkl. chokolade
Varighed: Ca. 3 timer
Heldagskursus
Pris 1940 kr. - inkl. chokolade
Varighed: Ca. 5 timer
Kurser gennemføres ved minimum 4 tilmeldte.
Afternoon Chocolate gennemføres ved mimimum 4 tilmeldte.
Masterclass gennemføres ved mimimum 4 tilmeldte.
Hvis kurset aflyses refundres kursusprisen, men gebyr for betaling refunderes ikke.
Husk at læse købsbetingelserne - billetter refunderes ikke.
Du finder listen med billetter til alle kurser og events hos Mortens Chokolade her: